Bilskade

Vi har lang erfaring med bilskader

AS Bilpartner har over 30 års erfaring bra bilbransjen, og utbedring av bilskade er noe av det vi kan hjelpe våre kunder med. Vi er opptatt av å gi deg løsningsorientert og ærlig svar på skadene, og reparerer om ønskelig kun det som er nødvendig. Slik kan du være trygg på at du investerer i riktig behandling for din bil som også passer din lommebok. Vi reparerer skader rimeligere enn merkeverkstedene. Vi er løsningsorienterte, ærlige og reparerer kun det er som er nødvendig og hensiktsmessig for deg.

 Bilskader - Vi hjelper deg blant annet med:

  • Riper og rust - Vi er løsningsorienterte, og tilbyr ripefjerning, spotrepair og fullakkering, alt ettersom hva du har behov for.
  • Skade av karosseri og glass - Vi har erfaring med forskjellig form for skade av vindusrute, og skade av karosseri i form av bulk skader.
  • Interiør og skinn - Mange opplever dette som en stor utfordring ved vedlikehold og reparasjon av slitt bilinteriør. Riktig behandling og godt vedlikehold av skinnsete- og tøyseteskader har mye å si for bilens verdi og helhetsinntrykk. Vi bruker produkter av høy kvalitet og har mange års erfaring med slike behandlinger.
  • All dialog med forsikringsselskap - Ved forsikringsskade sørger vi for at kommunikasjon med forsikringsselskap går gjennom oss, slik at du kun forholder deg til èn leverandør.
Vi ser først om det er mulig å rette opp bilskaden uten å skifte deler som kan bety en betydelig reduksjon i pris ved utbedring av en bilskade. AS Bilpartner ser løsningsorientert på problemet, for å rette opp kun hensiktsmessige skader.